Life is but a dream...Ours.

"Life is just a mirror, and what you see out there, you must first see inside of you." Wally 'Famous' Amos

  • Ganduri şi imagini din ţara de dincolo de nori.

Party time?...neahhhh

Posted by all3x On 12:55 0 comentarii

Ieri a avut loc festivalul anual al universitatii: gala festiva cu discursuri si inmanare de medalii onorifice, cina festiva si dans. Cred ca la primele doua parti au participat si cativa membrii din familia regala dar informatia nu a fost inca confirmata de nimeni.
Fiindca la prima parte au fost locuri gratuite dar in numar limitat, iar cina a costat 150dkk, noi ne-am dus doar la dans - 40dkk de persoana. Si mai bine nu o faceam.
De ce?
-muuuuuuulta lume pe holurile universitatii probabil vreo 4000 de persoane
-mesele aranjate pe holul principal al cladirii si in cantine ocupate in proportie de 150% mai mult incurcau mai ales ca desi cina se terminase aproape nimeni nu se ridicase de la masa
-4 formatii care cantau muzica live aruncate prin diverse locatii - FridayBar, Kantine I, o incapere langa biblioteca si intrarea principala
-holul si intrarea principala rezervata si animata mai mult de oamenii mai in varsta - profesori, stafful universitatii, invitati (inclusiv formatia)
-la cele doua intrari deschise -bineinteles buluc de lume- bodyguarzi care verificau cu permisiunea persoanei gentile pentru a nu intra cu bautura de acasa si garderoba-bineinteles cu plata 20dkk/umeras.
-baruri cat cuprinde insirate de-a lungul universitatii dar cu niste preturi nepotrivite - 30dkk o bere, 85dkk o sticla de vin, 20 tigari 40dkk etc??? astia nu au aflat ca la petrecere vin studenti???

Vedere per ansamblu: mult prea multa lume, oameni prea in varsta (exceptand zona selectata special pentru profesori si invitati o mare parte din studenti aratau de parca ar fi terminat de cel putin 5 ani universitatea), bautura scumpa, muzica bunicica dar insuficient spatiu de dans.
Deci faptul ca am rezistat 2 ore acolo a fost o minune.

O bila alba pentru universitate pentru ca pot si vor sa serbeze un eveniment intr-o maniera mai speciala.
O bila neagra pentru universitate pentru ca au cam scapat de sub mana cateva lucruri sau nu le-au planificat cum trebuia.
Poze cand le primesc, ca nu am vrut sa risc sa iau aparatul cu mine in speranta ca am ocazia sa ma imbat...si mai bine il luam.  :)

PS: Am uitat sa mentionez ca atunci cand vine vorba de petrecere astia vin imbracati ca la premiile Oscar?? adica la 4 ace, in rochii elegante si costume...numai ei stiu de ce...

0 Response for the "Party time?...neahhhh"