Life is but a dream...Ours.

"Life is just a mirror, and what you see out there, you must first see inside of you." Wally 'Famous' Amos

  • Ganduri şi imagini din ţara de dincolo de nori.

Jurnal de bord: ziua 3

Posted by all3x On 23:42 1 comentarii

Adica azi, ziua cea mai scurta...pentru ca a trebuit sa duc masina inapoi inainte de ora 18.
Asa ca azi ne-am limitat doar la insula Fyn si am vizitat Svendborg, un oras in sudul insulei, am trecut cu masina prin Nyborg, in vest -  locul unde porneste podul de 18km catre insula pe care se afla Copenhaga, iar in final Kerteminde in nord vest.

Fiecare oras are farmecul lui.
Svendborg e tot o combinatie intre modern si vechi, iar centru se afla chiar langa port.













Nyborg e un oras ciudat, in care au uitat sa puna indicatoare rutiere catre celelalte orase, desi planuisem doar sa trecem prin el ca sa ajungem la Kerteminde, am fost nevoiti de soarta sa ne ratacim si sa bajbaim vreo 15 minute prin oras pana sa ne lamurim cum e cu iesirea din el. Aici nu am facut deloc poze, dar nici nu am vazut ceva atragator, poate alta data.

Kerteminde...off...cum sa explic...e un loc pe cat de mic pe cat de surprinzator. Drumul de la Nyborg la Kerteminde trece pe o portiune de cativa kilometrii inaintre de a intra in oras, la doar cativa metrii de mare, si din oras poti admira inclusiv podul cel mare care e la 16 km departare in mare. Portul e plin de ambarcatiuni mici, iar plaja desi pustie, pun pariu ca vara e o adevarata atractie. Centru orasului nu l-am mai vizitat ci l-am rezervat pentru o alta ocazie in viitor.











1 Response for the "Jurnal de bord: ziua 3"

  1. Oana says:

    Mai bine, mai lasati ceva de vizitat si cand voi ajunge eu acolo...:D