Life is but a dream...Ours.

"Life is just a mirror, and what you see out there, you must first see inside of you." Wally 'Famous' Amos

  • Ganduri şi imagini din ţara de dincolo de nori.

Sezonul al doilea

Posted by all3x On 17:48 0 comentarii

A inceput in forta nu gluma. Ca am ratat noi doua saptamani nu prea a contat, nici in sens pozitiv nici negativ. Oricum s-a intrat direct in paine, cu nebunie gen facut rost de manuale, compendii de articole, gasit solutii cum sa le xeroxam/printam ca sa iesim mai ieftin (sa nu spuneti nimanui ca am facut asta - e ilegal aici sa xeroxezi sau sa scanezi o carte intreaga).
Dupa doua saptamani de stat acasa, pe puf, rasfatati cu iesiri la sueta sau indopati cu mancare si lenevind prin casa, a fost necesara bineinteles o reacomodare la "efort" - fizic(mers cu bicicleta) si mental(mers la cursuri).

Vremea s-a mai linistit, daca se poate spune asa, ne-am intors de la iarna din Bucuresti la semi-(pseudo)-iarna din Odense.

De nins a nins cateva zile la modul serios pentru a reimprospata stratul de zapada in februarie, dar fiindca aici oamenii chiar isi dau interesul nu am avut motive sa ne plangem de ninsoare (spre deosebire de sportul national la care am participat involuntar acasa - "slalom printre nameti si balti, etapa metropolitana Bucuresti").
Acum se pare ca vremea se indreapta usor usor spre primavara. Micile nebunii ale naturii, trecatoare si de scurta durata (15-20 minute) pot fi enervante doar daca ai ghinionul sa te prinda afara - treceri bruste de la soare la nori negrii, rafale de vant puternice, tunete urmate de un inceput de ploaie transformata rapid in furtuna de zapada...apoi iar cer senin si soare.













0 Response for the "Sezonul al doilea"