Life is but a dream...Ours.

"Life is just a mirror, and what you see out there, you must first see inside of you." Wally 'Famous' Amos

  • Ganduri şi imagini din ţara de dincolo de nori.

Simbol national

Posted by all3x On 00:03 5 comentarii

Hans Christian Andersen. Simbol al unui oras, simbol al unui regat, simbol respectat si celebrat anual, simbol de care multi au aflat si nimeni nu a uitat pana acum.
Ai nostri au ajuns tot acolo, in groapa, si ar mai muri odata (de ciuda) daca ar stii cat de mult inseamna un simbol pentru alte popoare si ce fac acele popoare pentru comemorarea lui in fiecare an, pe la noi mai rar obiceiul poate doar la cifre rotunde si parca si atunci pare un fas. Oare cand o sa facem si noi muzee adevarate, macar pentru Eminescu si/sau Creanga?
Imaginile fac mai mult decat o mie de cuvinte.





Cea de a doua varianta a filmului este HighDefinition si se poate viziona si pe tot ecranul (se da click pe film pentru a porni vizualizarea iar apoi se muta cursorul mouse-ului spre partea dreapta jos a filmului si se da click pe iconita cu patratul - e ultima pe bara care apare).

Categories: , , ,

5 Response for the "Simbol national"

  1. Oana says:

    V-ati hotarat sa platiti cele 60 DKK pan la urma? Sau azi a fost intrare gratis datorita aniversarii?

  2. Oana says:

    PS: Parca ziceai ca il celebreaza in fiecare an...Atunci cum de era orasul asa de pustiu? Btw, asa e si aici, majoritatea studentilor au plecat pe la casele lor. Sunt tot mai putine 'fete albe' prin oras (si mai ales la Sport Centre :P)...

  3. Oana says:

    PPS: O alta melodie mai potrivita nu ai gasit? Uite ce as fi pus eu (una din preferatele mele): http://www.youtube.com/watch?v=8Af372EQLck&feature=related

  4. all3x says:

    1. nu am platit, fiindca era aniversare a fost gratis...
    2. orasul e pustiu fiindca aici Pastele e serbat cam vreo 5 zile incepand de joi pana luni, de vizitat au vizitat destui muzeul banuiesc ca si inainte si dupa noi la fel a fost. Dar ieri si azi toate magazinele au fost inchise (cred ca pot sa numar pe degetele de la o mana magazinele care sunt deschise in tot orasul), maine si luni mai deschid cateva cu program redus si apoi abia marti revin lucrurile la normal, de aia toata lumea zace in casa - ca asa e stilul de viata danez - inside with the family.
    3. melodia asta mi-a placut de aia am folosit-o, fac pariu ca nu stii cum se cheama, pot insa sa promit ca pe viitor o sa folosesc si melodia ta.

  5. Oana says:

    La noi a fost inchis ieri (Easter Friday), dar, culmea, azi e program normal in majoritatea magazinelor! Maine si luni e inchis (din nou Bank Holidays).

    Pun pariu ca nici tu nu stiai melodia mea daca doar o ascultai :P