Life is but a dream...Ours.

"Life is just a mirror, and what you see out there, you must first see inside of you." Wally 'Famous' Amos

  • Ganduri şi imagini din ţara de dincolo de nori.

S-a modificat schimbarea

Posted by gabel On 13:28 2 comentarii

Cursul de limba daneza l-am inceput pe 23 martie, in fiecare marti si joi, de la 17:15 la 18:45. Nimic deosebit pana acum, doar ca de atunci pana in prezent am avut onoarea sa fim antrenati intr-ale danezei de 4 dascali; putin cam confuza treaba. Si parca nu era de ajuns, joia trecuta ultima profa a trebuit sa decida(din ordinele de sus ale sefilor) ca 4 studenti(eu, alex, o tipa din Peru si un tip din Brazilia- cuplurile clasei) sa fie mutati intr-un alt grup de studiu, un asa numit al celor care invata mai repede decat ceilalti (????) --> un al 5-lea dascal...uhuhu
Asadar si prin urmare, alta profa, alta pronuntie :(
O veste buna ar fi ca ultima profa, o tipa foarte draguta, mai lucreaza si la un restaurant si imi spunea ca sefa ei ar avea nevoie de inca o persoana. Asa ca e posibil ca pe timpul verii sa mai am inca un job. Nu e cazul sa ma bucur foarte tare, ca de obicei cand fac asta, nu iese nimic bun. Dar va tinem la curent.
Joi dimineata la 3:30 eram pregatita (doar sufleteste) sa merg cu puiu la livrat ziare :D....O noapte rece si neprietenoasa, un cartier ametit dar foarte linistit, si un pui foarte activ si dedicat muncii sale. O reteta perfecta pentru nesomn. Il respect pe Alex ca are curajul si puterea sa faca asa ceva, si daca eram seful lui l-as fi platit dublu pentru ceea ce face.
Azi in Odense e o vreme cum rar avem parte: soare, 8 grade, nu bate vantul...o zi perfecta pentru un gratar. Asa ca ne inarmam ghiozdanele cu pulpe de pui, mici, vin si bere, vom traversa orasul 8 km si ajungem in Rasmus Rask la gratar.
Va uram o zi frumoasa si voua!

Categories: , ,

2 Response for the "S-a modificat schimbarea"

  1. Oana says:

    Deci s-a decis? Gratar si nu teatru? :P

    Taler du dansk? :P

  2. all3x says:

    Kan du taler dansk?
    Ja, jeg kan taler lidt dansk.