Life is but a dream...Ours.

"Life is just a mirror, and what you see out there, you must first see inside of you." Wally 'Famous' Amos

  • Ganduri şi imagini din ţara de dincolo de nori.

Life goes on! fast...

Posted by all3x On 11:21 0 comentarii

S-au terminat si intalnirile cu profii, decanii, sefii de catedra, responsabilii de programe... s-a terminat mancarea si bautura gratis de la receptiile organizate dupa intalniri... au inceput cursurile-tare si cu forta.
Nici n-am primit bine acces la blackboard ca si aveam materiale de citit pentru primele cursuri...
Vestea buna e ca avem doar 3 cursuri obligatorii pe semestrul asta. Vestea rea e ca la unul avem examen oral, la unul examen scris 5 ore iar la altul proiect - toate au in schimb o gramada de articole de citit (in medie cam 2-3 articole/curs a cate 20 pagini fiecare), unele sunt gratis altele trebuie cumparate sau distribuite ilegal (tineti asta pentru voi sa nu afle astia pe aici ca ne iau cu japca pe sus).
Profii sunt ok: avem o profa - e prima oara cand tine cursurile in engleza dar se descurca bine, un prof'care vorbeste foarte mult - cu multe diplome in  buzunar luate inclusiv din Franta - a predat inclusiv in SUA-le are cel mai bine cu engleza; iar ultimul saracu' trebuie sa mai exerseze un pic cu engleza sau trebuie sa invatam noi sa il intelegem corect pentru ca problema cea mare la majoritatea danezilor e ca au o foame nedescrisa pentru vocale...le mananca in prostie iar cuvintele ies foarte scurte si indescifrabile...
Odense=udnz
Madsen=masen
Tage=Te
...si pot sa o tin doar in exemple de nume prununtate care de care mai ciudat...

Viata e ceva mai usoara acum ca am primit bicla (Sar'mana !), ne miscam mai usor pe aici, am reusit sa facem rost si de o imprimanta laser ca aia de acasa asa ca astept cateva rezerve de toner. Am gasit in sfarsit LIDL deci mai avem o alternativa cand vrem sa facem cumparaturi, insa tot ALDI cred ca ramane baza fiindca e mai aproape.
O sa dam o fuga, probabil luni, intr-un magazin de aici unde am vazut ceva oferte la partea de carne si o sa umplem congelatorul ca sa fim siguri ca supravietuim...deci nu va faceti griji...

Dovada ca nu am uitat cum sa gatesc!


Categories: , ,

0 Response for the "Life goes on! fast..."